Mariannebiscotti

Godmorgon !
Här kommer receptet på goda Mariannebiscotti som jag fått av min fina kollega Maria :o) 
 
 
 
Ingredienser:
100gram mjukt margarin
1dl rörsocker
0,5dl strösocker
2 ägg
5,5dl vetemjöl
2tsk bakpulver
0,5msk vaniljsocker
100gram hackad Marianne (chokladkaka)
 
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 200grader.
Finhacka chokladen.
Rör margarin, rörsocker och strösocker krämigt.
Tillsätt äggen, ett i taget.
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och rör ner i smeten.
Tillsätt den hackade chokladen.
 
Forma till fyra längder och lägg på bakplåtspapper.
Grädda i mitten av ugnen i 12-15minuter.
Sänk temperaturen till 175grader och grädda ytterliggare 15minuter.
Ta ut plåten och sänk temperaturen till 100grader.
Skär längderna i 1cm tjocka skivor och lägg tillbaka dem på plåten.
Rosta i ca 15minuter.
Stäng av ugnen och låt skorporna stå och torka i eftervärmen till ugnen kallnat (eller över natten)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0