Flätad halsduk

Ännu ett av mina senaste projekt, en halsduk. 
Den har varit halvklar i några veckor, men när jag och Madelene var hemma i förra veckan så passade jag på att göra klart den. Och jag älskar den !
 
 
 
Vi fick besök av min mamma, pappa och mina systrar igår. Dom sov här inatt och åkte vidare på äventyr imorse. Mysigt att ha dom här över en natt mitt i veckan :o)
Ikväll har jag och Madelene varit hemma hos Linda och hennes ljuvliga tjejer Bianca&Maiken. Kvalitetstid med Linda och tjejerna lekte massor. Underbart !
Nu är det läggdags, imorgon ska vi på återbesök på vårdcentralen med Madelene.
 
 

Sötaste Elly och virkade ballerinaskor

Jag blev faster för andra gången i början av oktober, till sötaste Elly. I helgen när vi var i Karlskoga fick vi träffa henne för första gången. Så ljuvlig, precis som sin storasyster !
 
 
Ett av mina senaste projekt, virkade ballerinaskor.
Det blev en fin present till lilla Elly.
 
 
 
 
 
Söta kusinerna, Elly, Madelene & Saga <3
 
 
 
 

ögonsalva, Karlskoga och penicillin

Det har varit mycket sedan vi kom hem från Turkiet. Madelene fick en ögoninfektion under semestern som inte riktigt ville ge med sig, så i förra veckan var hon och pappan till vårdcentralen och fick ögonsalva. Sedan var jag hemma med Madelene ett par dagar för att hon inte skulle smitta på dagis.
I fredags åkte Madelene och jag till Karlskoga, för en mysig helg med familjen. Vi hann även träffa Kristoffer, Carro&Freja och Eric, Camilla&Liv.
Idag fick jag återigen ringa vårdcentralen då Madelene har ett sår på handen sedan ett par veckor tillbaka, som inte vill läka. Hon har inte klagat över såren, men det såg lite irriterat ut.
Vi fick träffa en läkare under eftermiddagen som konstaterade att hon har en infektion. En sköterska fick sätta plåster på såret och sedan hämtade vi ut penicillin på Apoteket. Stackars lillan !
Vi har fått tid för återbesök om några dagar och då hoppas jag att det ser bättre ut.
 
 
 
 

Rida kamel och vacker solnedgång

Vårat hotell låg precis bredvid havet, underbart att kunna njuta av vackra solnedgångar ! 
 
 
 
 
 
Förutom att bada i poolen och havet har vi ätit god mat, druckit goda drinkar, shoppat i Alanya, dansat på minidisco, kollat på ballongshow och ridit kamel på stranden !
 
Fantastiskt !
 
 

Bad i havet

Idag är det är en regnig måndag och imorse fick vi ta på oss regnkläderna när vi cyklade iväg till dagis/jobb. Men nu är veckans första arbetsdag gjord och jag kan inte låta bli att längta tillbaka till solen !
 
I Turkiet var Madelene lite skeptisk i början till att bada i havet, men det gick snabbt över och redan andra dagen när vi stod i havet och badade så sa hon glatt "jag älskar havar".
 
 
 
 
 

Hemma igen

Hemma igen efter en härlig vecka i Turkiet !
Första flygresan för Madelene och det gick över förväntan bra :o)
 
 
 
 
 
 
Nu är det läggdags för imorgon börjar vardagen igen med jobb, dagis och träning !
 
 

Höstig halsduk

Det både stickas och virkas här hemma på kvällarna och den här fina halsduken till Madelene blev klar tidigare i veckan :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tycker att halsduken blev jättesöt, men är inte helt nöjd med resultatet. Detta då jag använde ett annat garn till rosetten för att få den hård så blev det lite "tungt" i fram och det gör att den tyvärr inte är så lätt att leka i.
 
 

Prinsesstårtor

Godmorgon lördag!
 
 
Igår kväll virkade jag fler bakverk till Madelene, dessa ljuvliga prinsesstårtor !
 
 

Lindt choklad

Ikväll provsmakar jag några nya chokladkakor från Lindt, som jag köpte på ICA Maxi tidigare idag. Tur att Madelene inte är så förtjust i "gladad" utan att jag kan frossa i dessa själv ;o)
Min favorit av dessa tre är cookies&cream. Mmm !
 
 
 
 
 

Monkey town

Jag slutade tidigt på jobbet idag, hämtade Madelene på dagis och sedan mötte vi upp Louise. Vi hoppade på bussen och åkte till Monkey town. Sedan spenderade vi ett par timmar med att klättra, åka rutschkana, leka i bollhav, krypa åka pulka och äta glass :o)
 
 
 
Nu är det snart läggdags, imorgon väntar kvällspass på jobbet och yoga.
 
 

Familjegymnastik

Vi har börjat veckan med jobb/dagis och en timma familjegymnastik. Det är väldigt roligt att se hur Madelene har ändrats sedan starten och att hon nu vågar släppa taget om min hand mer och mer för varje gång. Och framför allt, hur roligt hon verkligen tycker att det är !
 
 
 
 

Biomys och tipspromenad

Lördagen började med underbara nyheter, att lilla Elly nu kommit till världen. Grattis fina storebror och Anna-Karin till ännu en ljuvlig liten tjej !
 
Det har varit en mysig helg i höstrusket. Madelene och jag var på biodejt med Mia&Tyra igår. Vi tittade på "Var inte rädd Långa farbrorn"och Madelene frossade i popcorn :o)
Under eftermiddagen kom Louise och Niclas, vi åkte till Willys, handlade och sedan åkte vi hem och åt fruktsallad och glass. Idag började jag dagen med tipspromenad runt Rocksjön, tillsammans med Louise och Niclas. Sedan hann jag med ett besök på Blomsterlandet och IKEA innan Micke åkte iväg på träningsmatch.
 
 
Mina vacka liljor jag köpte på marknaden förra lördagen.
 
 

AW på Karlssons salonger

Träffat Linda ikväll på Karlssons salonger, tacobuffé, jordgubbsmojito, päroncider ochmånga skratt. Tack för mysig kväll !
 
 
 
 
 

Svarta boots

Jag har letat ett tag efter ett par nya boots, då mina gamla gick sönder när jag var i London. Igår hittade jag dom äntligen och hann åka till a6 för att köpa dom innan det var dags för yoga. Lycka !
 
 
 

God morgon !

Åh så jag Älskar denna tjej !
 
 

RSS 2.0